Välkommen till Cordial – The Business Transformation Company

Vi brinner för att frigöra våra kunders fulla potential. Genom att tillföra och skapa maximal genomförandekraft kan vi skapa hållbara resultat.

We are changing the game of Business Transformation

Värderingar

På Cordial, tror vi att affärsutveckling är en positiv kraft som driver hållbar förbättring och tillväxt för individer, företag och organisationer.

Cordialare

Vårt bidrag till marknaden och våra kunder är baserat på kompetens och passion av de personer som arbetar på Cordial. Vi vet att vår framgång är en direkt följd av resultaten av våra kollegor – och är därmed vår strategi att växa med vår talang.

Karriär på Cordial

Cordial är ett företag där varje individ räknas. Vi kommer aldrig att bli bättre än människorna i vårt team. Som medlem i Cordialteamet, förväntas du därför att spela en aktiv roll i utvecklingen av våra kunder, dig själv och vårt företag.

Läs mer om en karriär på Cordial

Vi fyller 20 år i år!

Sedan 2001 har vi arbetat målmedvetet och lagt ner vår själ i att utveckla Cordial till att bli den främsta av Sveriges managementrådgivare.

Under de år som gått sedan vi startade har vi på nära håll sett hur genomsnittstiden mellan överraskningar blivit allt kortare. Det är viktigare nu än någonsin att förmå se förändringar tidigt och att snabbt kunna ställa om och ta tillvara på de möjligheter som skapas. Den förmågan kallar vi för genomförandekraft och det är den som vi hjälper våra kunder att utveckla.

Företagsbyggande kan aldrig bli klart. Strävan efter att ständigt bli bättre lever starkare i oss idag än någonsin. Resan är en stor belöning i sig – men vi tar oss tid att fira etappmålen längs vägen. Nu ser vi fram emot de kommande åren. Välkommen med på resan vidare!

Bilder från Cordials 15-årsjubileum

Kompetensutveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.