Din integritet är viktig för oss Vi använder cookies för att hjälpa oss förstå hur du som besökare använder webbplatsen, så att vi kan förbättra den. Klicka på "Acceptera cookies" för att acceptera detta, eller klicka på "Avvisa cookies", så kommer ingen information om dig att registreras eller sparas. Läs mer

Jag ville styra min egen utveckling och få utlopp för min nyfikenhet

Cordial storiesKarriär
Jag ville styra min egen utveckling och få utlopp för min nyfikenhet
Under slutet av mina studier reflekterade jag över vad jag egentligen sökte från en framtida arbetsgivare? Hur skulle mitt personliga syfte linjera med arbetsgivarens?
För det första ville jag känna en hög grad av självförverkligande, där jag fick sätta gränsen för min egen utveckling och få utlopp för min nyfikenhet. För det andra sökte jag en arbetsplats där den kollektiva förmågan präglades av att stötta och involvera varandra. Efter lite sondering av terrängen fann jag att Cordial var det givna valet för mig. Jag lockades av Cordials moderna syn på rådgivning med fokus på transformation och framgångsrik affärsutveckling, det internationella partnerskapet True Transformation Alliance och möjligheten att arbeta i en prestigelös kultur som präglas av att skapa nytta för kunden.

“Något som har utmärkt sig
för mig är engagemanget hos
alla på Cordial att vinna tillsammans”

Min första tid på Cordial har överträffat alla mina förväntningar. Något som har utmärkt sig för mig är engagemanget hos alla på Cordial att vinna tillsammans. Vi hjälper och utmanar varandra till att ständigt utvecklas, både i hantverket och självledarskapet. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att våra kunder ska utveckla sin förmåga att navigera i nya och komplexa miljöer.
Tveka inte att höra av dig till mig om du är nyfiken på Cordial. Jag är alltid öppen för ett samtal över en Cordial-kaffe eller två!
Henrik Pettersson, senior rådgivare, Cordial
Bli en del av teamet du med. Läs mer här: KARRIÄR/ Att jobba på Cordial