Din integritet är viktig för oss Vi använder cookies för att hjälpa oss förstå hur du som besökare använder webbplatsen, så att vi kan förbättra den. Klicka på "Acceptera cookies" för att acceptera detta, eller klicka på "Avvisa cookies", så kommer ingen information om dig att registreras eller sparas. Läs mer

Det fanns ingen tvekan om att kulturen speglade mina förväntningar

Cordial storiesKarriär
Det fanns ingen tvekan om att kulturen speglade mina förväntningar
Under min studietid i Linköping där jag pluggade Industriell ekonomi var rollen som managementkonsult ett självklart val för många. Jag var aldrig lika säker som mina vänner på att detta yrke var något för mig. Det jag däremot visste var att jag ville jobba på ett företag med en öppen kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och stöttar varandra.

“Efter bara några månader i rollen
hade jag utvecklats enormt och
fått ett stort ansvar i projekten.”

Redan från min första dag på Cordial har jag känt mig som en del av teamet och det fanns ingen tvekan om att kulturen speglade mina förväntningar.
Jag är evigt tacksam att jag spontant skickade in min ansökan till Cordial och att jag idag får chansen att jobba med drivna kollegor som jag ständigt lär mig av och som förgyller mina dagar på kontoret. Ingen dag är den andra lik i rollen som managementkonsult och jag utmanas ständigt, och det är just därför jag inte längre tvekar på att detta är något för mig.
Jag har redan, efter relativt kort tid på Cordial, deltagit i flera projekt hos kund där jag även fått chansen att facilitera egna workshops. Efter bara några månader i rollen hade jag utvecklats enormt och fått ett stort ansvar i projekten. Jag har även engagerat mig internt då jag bland annat varit med och anordnat höstens studentevent. Det är något jag verkligen uppskattar hos Cordial – att man kan vara med och påverka så tidigt efter att man börjat.
Vendela Jansson, Rådgivare, Cordial
Bli en del av teamet du med. Läs mer här: KARRIÄR/ Att jobba på Cordial