Din integritet är viktig för oss Vi använder cookies för att hjälpa oss förstå hur du som besökare använder webbplatsen, så att vi kan förbättra den. Klicka på "Acceptera cookies" för att acceptera detta, eller klicka på "Avvisa cookies", så kommer ingen information om dig att registreras eller sparas. Läs mer

Att välja arbetsgivare är en uppgift som kräver omtanke

Cordial storiesKarriär
Att välja arbetsgivare är en uppgift som kräver omtanke

Att välja arbetsgivare efter examen är en uppgift som kräver omtanke. När det väl var dags för mig att välja tänkte jag på många faktorer – men de viktigaste kan sammanfattas med tre ord: värderingar, engagemang och möjligheter.

“Kombinationen ledde mig till
sökandet efter en arbetsgivare
som bryter mot normerna”

Jag visste att jag ville testa managementkonsultyrket och samtidigt visste jag att det var ett yrke som många beskrev med orden ”inget privatliv”, ”back-office arbete första åren” och så vidare. Kombinationen ledde mig till sökandet efter en arbetsgivare som bryter mot normerna, ett mänskligt företag, ett företag som sätter värde i mig som individ och en plats där jag kan känna mig hemma.
Cordial visade redan från första mötet att de var annorlunda, med ett välkomnande som kändes personligt och en jargong mellan kollegorna som kändes familjär. Cordial visade sig vara precis det jag letade efter – ett lagom stort företag där varje person gör skillnad, ett företag som värdesätter kompetensutveckling, ett företag som arbetar som ett team.
Det är också därför jag väljer att vara kvar – för att Cordial fortsätter visa att hjärtat finns på rätt ställe, att engagemanget för arbetet bara blir större och att utveckling ska ske såväl hos kunden som hos oss själva.
Elenna Josefsson, senior rådgivare, Cordial
Bli en del av teamet du med. Läs mer här: KARRIÄR/ Att jobba på Cordial