Din integritet är viktig för oss Vi använder cookies för att hjälpa oss förstå hur du som besökare använder webbplatsen, så att vi kan förbättra den. Klicka på "Acceptera cookies" för att acceptera detta, eller klicka på "Avvisa cookies", så kommer ingen information om dig att registreras eller sparas. Läs mer

Livet händer både på och utanför jobbet

Cordial storiesKarriär
Livet händer både på och utanför jobbet
Innan jag började på Cordial jobbade jag på ett techbolag med affärsutveckling, business performance, och fundraising. Under min tid där växte vi det bolaget från ~35 till 120 anställda och reste ungefär 35MUSD. Jag lärde mig väldigt mycket på kort tid och förstod att det jag verkligen drivs av är utmaningen att utveckla bolag för att prestera på högsta möjliga nivå.
Jag kom i kontakt med Cordial genom Olof Pompe, som jag lärde känna genom familjevänner. Jag fick ett väldigt gott intryck utav honom som person och han återuppväckte mitt intresse för att bli rådgivare. Jag var redan tidigare påväg in i management consulting men fick då inte den enormt positiva bild som jag har utav Cordial. Det som lockade mig och som jag verkligen gillar med Cordial är värderingar som rimmar med mina egna, en väldigt rolig arbetsplats med fantastiska medarbetare och det gedigna sätt som vi jobbar med kunder. Jag tycker att det är väldigt roligt att, med Cordials ramverk och mer erfarna rådgivare i ryggen, utmanas inom projekt hos olika kunder inom olika branscher. Det är så lärorikt och inspirerande miljö att vara i för min egen utveckling, och jag trivs svinbra.

“På Cordial arbetar ambitiösa
och drivna personer, men alla är väldigt
måna om varandras välmående”

Jag har alltid drivits utav inspirerande utmaningar och innan jag började jobba så pluggade jag finans och spelade golf i USA. Jag tycker fortfarande om idrott och träning, och har fler hobbys än vad en sund person har. Jag älskar min förstående flickvän… Många tänker att jobba som managementkonsult är synonymt med att jobba ihjäl sig. På Cordial så arbetar väldigt ambitiösa och drivna personer, men alla är väldigt måna om varandras välmående. Jag får ofta frågan om hur jag mår och om allt går bra, men aldrig om jag redan ska gå hem. Livet händer både på och utanför jobbet, och detta värnar verkligen Cordial om.
Petter Norberg, senior rådgivare, Cordial
Bli en del av teamet du med. Läs mer här: KARRIÄR/ Att jobba på Cordial