/BusinessAdvisers

Vi brinner för att frigöra våra kunders fulla potential

Vi förser våra kunder med en säker väg till framgångsrik affärsutveckling och transformation genom att överbrygga klyftan mellan strategi, struktur och kultur. På Cordial Business Advisers arbetar vi tillsammans med dig för att hitta och genomföra de bästa och hållbara lösningarna.

Cordial Business Advisers är en ledande managementrådgivare inom affärsutveckling och Business Transformation. Vi har bara ett mål med vad vi gör: att hjälpa våra kunder att låsa upp och maximera deras potential. Vi tror att det bästa sättet att göra detta är genom att utnyttja våra kunders förmåga att skapa hållbara resultat. Med andra ord, att frigöra sin maximala genomförandekraft. Vi vet att verklig genomförandekraft går utöver en förståelse för vad som behöver göras och varför. För att förändring ska vara möjligt är det HUR:et som gör hela skillnaden.

Sedan 2001 har Cordial Business Advisers hjälpt mer än 300 företag och organisationer att nå sina mål genom att framgångsrikt navigera komplexa affärssammanhang och ta itu med sina tuffaste utmaningar.

/ Lise Tormod
+46 70 976 10 91
lise.tormod@cordial.se

Skapa ett nyktert förhållningssätt till digitalisering

På Cordial tror vi på ett balanserat förhållningssätt till digitalisering. Att tänka stort men att börja i det lilla, att ta väl genomtänkta beslut men utan att tappa tempo och att tänka långsiktigt men börja här och nu!

Så tar du dig an din digitala transformationsresa →

Business TransformationBusiness Transformation

Utnyttja din genomförandekraft för hållbar affärsutveckling 

Läs mer →

Business ModelsBusiness Models & Offering Portfolio

Skapa kundorienterade, digitala och hållbara affärsmodeller och erbjudanden för morgondagen

Läs mer →

Organisation & ManagementOrganization & Management

Framgångsrikt ledarskap i en komplex och digital värld 

Läs mer →

Strategy FormulationStrategy Formulation

Navigera till framgång i en värld där MTBS är historiskt låg 

Läs mer →

Business ProcessesBusiness Processes

Optimera dina resurser och skapa en plattform för en hållbar tillväxt

Läs mer →

Business ArchitectureBusiness Architecture

Möjliggör flexibilitet och marknadsanpassning genom att förbättra ditt företags utvecklingsmöjligheter

Effektivare möten med Grafisk facilitering

För att lyckas i sitt transformationsarbete krävs gemensam förståelse för vart vi befinner oss, målet med resan och vilka steg som ska ta oss till slutdestinationen. Trots att detta ofta nämns som en självklarhet har vi nog alla suttit i möten med känslan av att mötesdeltagarna pratar helt olika språk.

Grafisk facilitering gör budskapet tydligare och ökar förutsättningarna till en lyckad transformationsresa. Vår Visual practioner, Terese Ellnestam, erbjuder tjänster inom bland annat grafisk facilitering, graphic recording och budskapsillustration. Hon erbjuder också kurser inom området.

Läs mer om hur du kan öka din effektivitet genom grafisk facilitering →