/BusinessAdvisers

Vi brinner för att frigöra våra kunders fulla potential

Vi förser våra kunder med en säker väg till framgångsrik affärsutveckling och transformation genom att överbrygga klyftan mellan strategi, struktur och kultur. På Cordial Business Advisers arbetar vi tillsammans med dig för att hitta och genomföra de bästa och hållbara lösningarna.

Cordial Business Advisers är en ledande managementrådgivare inom affärsutveckling och Business Transformation. Vi har bara ett mål med vad vi gör: att hjälpa våra kunder att låsa upp och maximera deras potential. Vi tror att det bästa sättet att göra detta är genom att utnyttja våra kunders förmåga att skapa hållbara resultat. Med andra ord, att frigöra sin maximala genomförandekraft. Vi vet att verklig genomförandekraft går utöver en förståelse för vad som behöver göras och varför. För att förändring ska vara möjligt är det HUR:et som gör hela skillnaden.

Sedan 2001 har Cordial Business Advisers hjälpt mer än 300 företag och organisationer att nå sina mål genom att framgångsrikt navigera komplexa affärssammanhang och ta itu med sina tuffaste utmaningar.

/ Lise Tormod
+46 70 976 10 91
lise.tormod@cordial.se

Digitalisering

I en omvärld av konstant brus där nya hot dyker upp, nya tekniska möjligheter skapas, verksamheter utsätts för ökat konkurrenstryck och minskade marginaler ställer sig företag frågan – Hur tar vi oss an digitaliseringen och vart börjar vi någonstans? Cordials Digital Transformation Kickstart hjälper ditt företag att snabbt komma igång samtidigt som det möjliggör för ett balanserat förhållningssätt till digitaliseringen.

Kickstarta din digitala transformationsresa →

Business TransformationBusiness Transformation

Utnyttja din genomförandekraft för hållbar affärsutveckling 

Business ModelsBusiness Models & Business Offerings

Skapa kundorienterade, digitala och hållbara affärsmodeller och erbjudanden för morgondagen

Organisation & ManagementOrganization & Management

Framgångsrikt ledarskap i en komplex och digital värld 

Strategy FormulationStrategy Formulation

Navigera till framgång i en värld där MTBS är historiskt låg 

Business ProcessesBusiness Processes

Optimera dina resurser och skapa en plattform för en hållbar tillväxt

Business ArchitectureBusiness Architecture

Möjliggör flexibilitet och marknadsanpassning genom att förbättra ditt företags utvecklingsmöjligheter