Cordial Learning

För att uppnå en positiv och tillförlitlig förändring krävs rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Cordial Learnings mål är att hjälpa individer och organisationer att förbättra sin förmåga att arbeta med modern affärsutveckling och transformationsarbete. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsinterna utbildningar som syftar till att hjälpa dig och din organisation utvecklas och växa.

Varmt välkommen till Cordial Learning!

Cordial Learning

För att uppnå en positiv och tillförlitlig förändring krävs rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Cordial Learnings mål är att hjälpa individer och organisationer att förbättra sin förmåga att arbeta med modern affärsutveckling och transformationsarbete. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsinterna utbildningar som syftar till att hjälpa dig och din organisation utvecklas och växa.

Varmt välkommen till Cordial Learning!

Certifierande utbildningsprogram - Certified Business Architect

Certifierande utbildningsprogram

Certified Business Transformation Architect

Programmet Certified Business Transformation Architect ger dig djupare kunskap om affärsdriven verksamhetsutveckling utifrån ett affärsmodell- och arkitekturperspektiv.

79 000 SEK → Läs mer

Fokusutbildningar

Om Learning

Vi ger dig kunskap och genomförandekraft

Cordial Learning har erbjudit utbildning inom affärsutveckling sedan 2007 med visionen att hjälpa individer och organisationer att förbättra sin förmåga att arbeta med modern affärsutveckling och transformationsarbete. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsinterna program och utbildningar som syftar till att hjälpa dig och din organisation att utvecklas och växa. Våra utbildningar bygger på praktiska erfarenheter från vårt dagliga arbete med affärsutveckling kombinerat med relevanta och uppdaterade metoder, koncept och verktyg. Vi vill bidra med energi och inspiration som stimulerar till affärsutveckling i världsklass och lärande för genomförande.

Coaching

Under de senaste 15 åren, har Cordial hjälpt mer än 350 organisationer och ledare uppnå förändring och upprätthålla deras framgång. Som en förlängning av våra utbildningsprogram erbjuder Cordial Business Learning en utvecklingsmöjlighet som syftar till att förbättra dina individuella färdigheter genom Cordial Coaching Program, CCP. Cordials coacher väljs från vårt seniorteam och ger dig de fokus, insikt och ansvar du behöver för att uppnå konsekventa resultat. Våra coacher har 20 + års erfarenhet av komplexa utmaningar inom Business Transformation.

I vårt coachingprogram arbetar du individuellt tillsammans med våra erfarna rådgivare utefter de utmaningar och möjligheter du och din verksamhet står inför – det kan till exempel vara målformulering, identifiera lösningar på definierade problem eller bryta ner projekt och göra dem hanterbara.

Cordial Coaching Program pågår under sex alternativt tolv månader och i ditt coachingprogram ingår en individuell analys och bedömning av dina specifika behov, planering och 2-4 timmars individuell coaching i månaden.

Vill du veta mer? Kontakta oss!
 education@cordial.se 

Pedagogik

Våra utbildningsprogram utvecklas kontinuerligt och baseras på den erfarenhet som vi har fått under åren från att arbeta med våra kunder.

Vi använder en blandning av teori och dess praktiska tillämpning och kunskapen får du såväl via lärarledd undervisning som digitalt. De båda undervisningsmetoderna ser till att du har de bästa möjliga förutsättningarna för att delta på dina villkor och snabbt konvertera dina nya kunskaper till handling.

Vi tillhandahåller individer och organisationer en gemensam plattform, ett gemensamt språk och en gemensam ram för en strukturell strategi för affärsutveckling.

Vi vill att du ska kunna praktisera vad du har lärt dig. Varje program är därför särskilt utformade för att optimera din utbildningsupplevelse. Vi gör detta genom att använda en blandning av:

  • Lärarledda sessioner
  • Onlinebaserade studier
  • Blended Learning (en kombination av ovanstående)
  • Gruppövningar
  • Hemuppgifter
  • Examination
  • Individuell coachning
Alumni

Business Architect Network (BAN) är ett alumninätverk för certifierade affärsarkitekter. BAN syftar till att uppmuntra och underlätta kompetensdelning samt att stimulera till diskussion om affärsutveckling avseende verksamhetsarkitektur och affärsmodeller. Nätverket vill också stärka och utveckla rollen som affärsarkitekt på arbetsplatsen.

BAN grundades 2007 av Linus Malmberg och Björn-Erik Willoch, våra ledande instruktörer för Certified Business Architect programmet på Cordial. Sedan dess har nya affärsarkitekter certifierats varje år, nätverket växer sig större och består idag av ca 1000 personer.

Alla certifierande affärsarkitekter uppmuntras att vara en del av BAN. BAN-medlemmar har tillgång till alla nätverksaktiviteter samt valda delar av vårt utbildningsmaterial. Medlemskapet är gratis.

Nätverkande sker i första hand på BAN-evenemang, inspirerande frukostar eller via digitala plattformar såsom BAN-gruppen på Linkedin –  kunskaps- och erfarenhetsutbyte sker också i informella sammanhang.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

 

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.