In Affärsmodellen, Business Model Innovation

Nu lanserar Affärsvärlden och Cordial en ny online-kurs inom Business Model Innovation – målet är att ge stora och små företag konkreta verktyg för att utveckla och skapa nya affärsmodeller. 

Innovation i moderna företag handlar i allt större utsträckning om en smart utveckling av affärslogiken, dvs. av företagets affärsmodell. Detta är inte minst tydligt på musikmarknaden, i flygbranschen, i spelbranschen men också inom telekom, bank och energi.

För att möta denna utveckling och erbjuda kompetensutveckling inom modern affärsutveckling lanserar nu Affärsvärlden och Cordial Business Advisers online-kursen Business Model Innovation.

Talentum Sveriges och Affärsvärldens försäljningsdirektör Johan Gahlin säger:

– Samarbetet med Cordial är ett led i vår fortsatta satsning att hitta nya digitala intäkter som passar beslutsfattare och specialister med en strategisk roll i det svenska näringslivet. Tillsammans öppnar vi upp för nya möjligheter inom affärsutveckling och innovation, något som är viktigt i våra läsares vardag.

Läs mer om den nya online-utbildningen och ta del av pressmeddelandet i sin helhet här!

Du kan också se en kort video om den nya online-kursen på temat Business Model Innovation:

Du får just nu hela 1000 kr i lanseringsrabatt och betalar då endast 1995 kr exkl. moms för Business Model Innovation Online. Lanseringsrabatten för kurslicensen gäller till den 17 april. Skriv in release1000 i rutan för coupon code när du köper kursen för att erhålla rabatten!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.