Business Model Innovation

Onlineutbildning

Business Model Innovation

Onlineutbildning

Onlineutbildningar

Innovation av
affärsmodeller

Även om vi tror att vi sitter på de bästa korten och har oddsen på vår sida så kan allt kastas omkull när nya spelare hittar affärsmodeller som är mer relevanta för kunden än våra egna. Listan på branscher som inte såg utmanarna komma är lång och även om tekniken är mer tillgänglig än någonsin tycks vi ha svårt att innovera och utveckla våra affärsmodeller i den takt som dagens marknader kräver.

Denna online-utbildning vänder sig till dig som vi lära dig mer om hur du arbetar fokuserat och strukturerat med innovation av affärsmodeller. Du får fördjupad kunskap om hur du säkerställer en balanserad och strukturerad affärsutveckling, som stimulerar till arbete med innovation. Metoderna fungerar bra för de flesta typer av företag och branscher.

Onlineutbildningar

Var du vill, när du vill

Utbildningen finns tillgänglig när du vill i datorn, i mobilen eller på läsplattan. Licensen gäller i 6 månader.

Fokus

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har en strategisk roll i verksamheten, exempelvis Vd, sälj- eller marknadschefer, affärsutvecklare och CTO.

Du får fördjupad kunskap om:

Framgångsrik affärsmodellinnovation

Du får förståelse för hur innovation av affärsmodellens olika komponenter stärker kundnyttan och konkurrenskraften. Vi tittar också närmare på digitalisering som drivkraft för innovation.

Gemensam spelplan för innovation

Utbildningen ger ett gemensamt språkbruk och en gemensam spelplan för att kunna driva den interna innovationsdialogen och du kommer att få ta del av konkreta och inspirerande praktikfall gällande framgångsrik affärsmodellinnovation.

Business Model Innovation

Anmäl dig

2 950 SEK ex. moms

Praktisk information

Pris

→ 2 950 SEK ex.moms

Omfattning

→ Ca 3-4 timmar inkl. övningar

Språk

→ Engelska

Grundläggande utbildning

För dig som inte har några förkunskaper avseende affärsmodeller & affärsmodellering rekommenderar vi att du först genomgår Intro to Business Architecture & Business Models.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till online-utbildningen Business Model Innovation!

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.

Onlineutbildning - Introduction to Business Architecture and Business Models