Tillbaka

Anmälan till våra utbildningar och events

Generella villkor vid bokning

Anmälan till Cordial Learnings utbildningar är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta på en utbildning som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller välja att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Kontakta oss vid frågor ▶

Betalningsvillkor: Kortbetalning med Stripe

Betalning med kort sker i enlighet med gällande regler för online betalning i Sverige och EU. Vi använder Stripes PCI DSS certifierade kortlösning. Vi accepterar följande kort: Visa och Mastercard. Pengarna reserveras på ditt konto när de tas emot.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är mycket säkert krypterade. Inga kortnummer lagras. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kreditkortsbetalningar på nätet, 3D Secure – en standard som utvecklats av Visa och Mastercard med avsikt att säkert validera konsumenten vid köp på nätet.

Läs mer om Stripe ▶