In Affärsmodellbloggen

Säsongen börjar lida mot sitt slut och semestern står runt hörnet. Vi på Affärsmodellbloggen passar då på att blicka tillbaka på det halvår som har gått och vill först och främst passa på att skicka ett tack och bock till våra läsare, som månadsvis har uppgått till drygt 1000 personer. TACK! Vi hoppas att ni, som vi, har blivit inspirerade, intresserade och fått nya perspektiv under de gångna månaderna.

Vad gäller inläggen så kan vi sammanfattningsvis säga att den genomgående röda tråden för de ca. 60 inlägg som har publicerats sedan början av 2014 har handlat mycket om föränderliga marknader, hur verksamheter kan dra nytta av de möjligheter som presenterar sig och hur verksamheter kan bygger sina strukturer för flexibilitet och manövrerbarhet.

Vi kommer under sommaren att veckovis lägga upp era favoritinlägg, en Affärsmodellbloggen-favorit-i-repris, men vill på en gång skicka med lite sommarläsning från CNBC som har listat de 50 mest disruptiva företagen just nu. En lista som vi hoppas kan ge ytterligare inspiration, öka intresse och ge nya perspektiv.

Trevlig sommar till alla våra läsare därute, på återläsande i augusti!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.