Value Proposition Design

Fokusutbildning

Value Proposition Design

Fokusutbildning

Fokuserade utbildningar

90% av alla CEOs planerar att innovera företagets affärsmodell under de kommande tre åren för att säkra långsiktig relevans hos kunderna.

Detta faktum ställer höga krav på oss, på vår kompetens och på vår affärsutvecklingsprocess. Vi behöver (på riktigt) kunna förstå på vilket sätt våra produkter och tjänster skapar värde för våra kunder. Vi måste ställa oss frågor som; vilka behov tillfredsställer vi och vilka problem löser vi?

Vårt värdeerbjudande måste upplevas ge ett högre kundvärde jämfört med andra alternativ för att det ska vara attraktivt för våra kunder. Många upplever idag att mängden alternativa kundlösningar på marknaden blir allt fler. Ibland kan det handla om alternativa konkurrenter och problemlösningar som vi inte ens har på vår radar.

Value Proposition Design innebär ett strukturerat arbetssätt som skapar rätt förutsättningar för att kunna arbeta effektivt och framgångsrikt med att utveckla och definiera våra värdeerbjudanden. När vi bygger vårt värdeerbjudande utgår vi från kundens behov och problem och sedan tittar vi på HUR vi kan möta dessa behov och hur vi kan lösa problemen, dvs vilket värde skapar vi. Vårt värdeerbjudande utgör själva fundamentet i en konkurrenskraftig affärsmodell.

Under en intensiv och fokuserad heldag får du ta del av metoder och verktyg som hjälper dig att förstå hur du arbetar med Value Proposition Design i praktiken. Vi kommer också titta nämare på hur ett värdeerbjudande kan och bör kombineras med andra. Vi sätter våra värdeerbjudanden i ett större sammanhang och tittar på hela affärsmodellen och en kombination av värdeerbjudanden och affärsmodeller, dvs vår erbjudandekatalog.

Value Proposition Design

Just nu finns det inte några planerade datum för kursen.

Är du intresserad av ämnet eller vill veta mer om möjligheten till intern företagsutbildning?

Kontakta oss här

Du får fördjupad kunskap om:

Hur du skapar ett kundcentrerat värdeerbjudande och säkrar att organisationen har en gemensam förståelse för vad vi erbjuder

Hur du skapar ett väldesignat värdeerbjudande som klarar att möta kundens behov och önskemål med stor precision

Hur du sätter värdeerbjudandet i ett större sammanhang, hur fungerar en kombination av värdeerbjudanden och affärsmodeller tillsammans

Relevanta verktyg och modeller som används i ett strukturerat arbete med Value Proposition Design

Ledning

Upplägg

Under utbildningsdagen varvar vi teoretiska pass med praktiska övningar och diskussioner.

Praktisk information

Datum kommande utbildningar

Just nu finns det inte några planerade datum för kursen.

Är du intresserad av ämnet eller vill veta mer om möjligheten till intern företagsutbildning?

Kontakta oss här

Språk

→ Svenska

Plats

→ Utbildningen hålls i centrala Stockholm på Sveavägen 17, 12tr. Se karta

Målgrupp

→ Utbildningen vänder sig främst till dig som arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling av tjänster och produkter.

Lärare
Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.