Introduction to Business Architecture and Business Model

Onlineutbildning

Introduction to Business Architecture and Business Model

Onlineutbildning

Onlineutbildningar

Lär dig arbeta med
affärsarkitektur och affärsmodeller

Framgångsrik affärsutveckling handlar idag mycket om att översätta marknadens affärslogik till attraktiva erbjudanden i en väldesignad affärsmodell. Som exempel på framgångsrika affärsmodeller lyfts ofta företag som Google, Gillette, Apple, Ikea och Spotify fram. Gemensamt är att styrkan i första hand ligger i affärslogiken, d.v.s. hur man designat och realiserat sin affär, snarare än i exempelvis ett tekniskt försprång eller ett patent.

I denna online-utbildning på temat Affärsarkitektur och Affärsmodeller lär du dig grunderna i affärsarkitekturens ramverk och affärsmodellkonceptet. Du kommer att få en djupare kunskap om de olika kompetensdimensionerna som utgör affärsarkitekturens ramverk och hur de interagerar i en modern affärsmiljö.

Onlineutbildningar

Var du vill, när du vill

Utbildningen finns tillgänglig när du vill i datorn, i mobilen eller på läsplattan. Licensen gäller i 6 månader.

Fokus

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har en strategisk roll i verksamheten, exempelvis Vd, sälj- eller marknadschefer, affärsutvecklare och CTO.

Du får fördjupad kunskap om:

Affärsmodellen som verktyg

Du får lära dig hur du använder affärsmodellen som verktyg för modern affärsutveckling och hur du översätter du marknadens affärslogik till en framgångsrik affärsmodell

Affärsarkitektur och affärsstrategi

Utbildningen ger dig en helhetsförståelse för den struktur som omger affärsmodellen och hur de olika delarna interagerar med varandra.

Introduction to Business Architecture and Business Model

Anmäl dig

2 950 SEK ex. moms

Praktisk information

Pris

→ 2 950 SEK ex.moms

Omfattning 

→ Ca 6-8 timmar inkl. övningar

Språk

→ Engelska

Lärare
Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till online-utbildningen Introduktion till Business Architecture & Business Models!

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.

Onlineutbildning - Business Model InnovationOnlineutbildningar - Introduktion till Enterprise Architecture