In S. Growth Accelerator

I förra veckan skrev Affärsmodellbloggen om Makemove som är ett av tre startups som valts ut att delta i S.Growth Accelerators 12-veckorsprogram med syfte att lyfta de unga bolagen till nästa nivå. Den här veckan vill vi uppmärksamma ett annat av de utvalda startupsen: Frameworks.

Frameworks är en svensk startup som producerar bakgrundsbelysta ramverk utformade för dina bästa foton. Frameworks är även en plattform för beställning av dina eller andras foton. Kanske var det din vän som fotade den vackraste semesterbilden i år? Eller har du hittat ett foto på Instagram som du gillar? Med Frameworks är det superenkelt att beställa just det fotot och rama in det i din Frameworks One. Frameworks gör dina bilder först till konst och sen till minnen.

David Bonsib, VD på Frameworks, kommenterar utnämningen till S.Growth Accelerator: “Att Frameworks kom ut som en av vinnarna i S.Growth Accelerator-tävlingen ser vi som ett ytterligare bekräftelse på att vi har en stark vision och produkt som ligger helt rätt i tiden. S.Growth ger mig och Pelle Beckman tre månader att finslipa och förbättra vår produkt, så att minnen och fotografier kan få den inramning de förtjänar!”

Vi på Affärsmodellbloggen önskar Frameworks lycka till i acceleratorn och återkommer framöver med en presentation av det tredje bolaget som valts ut att delta: Pimobo.

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.