In Affärsmodellbloggen

Temperaturen ligger strax över minus och gräsmattorna lyser gröna i bristen på snö. Stressen når årets högsta nivåer när dygnets timmar helt enkelt inte räcker till för att avsluta de projekt som måste måste avslutas och de bestyr som måste bestyras. Det är jul igen!

I Ikeas och TNS-Sifos årliga jul-undersökning har över 1000 personer svarar på frågor kring jul. Enligt denna undersökning är den aktivitet som är mest tidskrävande att tänka ut och handla julklappar till sina nära och kära (35 % av de svarande rankade detta alternativ högst). Samtidigt visade statistiken att den minst tidskrävande aktiviteten var att tänka ut vilka julklappar man önskade sig. Mon dieu – obalanserade processer! Lösningen verkar vara tämligen uppenbar…

Såhär när det nya året står för dörren vill vi även passa på att minnas det blogg-år som gått. Årets mest lästa artikel var Bo Rex reflektioner kring engagemang, missade ni den bör den absolut ligga på rekommenderad-läsning-listan. I samband med ledighet, oavsett om det är på sommaren eller kring jul, uppmanar vi också till reflektion kring vår tillvaro och dess mening. Byt bara ut “grillmeny” mot “julbord”.

Med detta vill vi på Affärsmodellbloggen tacka för ännu ett år som gått till ända och önska alla en riktigt god jul samt en god fortsättning!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.