In Business Model Summit, School of Management

Tisdagen 5 februari träffades vinnarna från Business Model Awards 2012 för att dela med sig av reflektioner kring tävlingen. Efter att under ett par månader ha bearbetad intrycken ifrån höstens affärsmodellstävling kom så chansen att göra just detta då vinnarna och representanter från Nova Talentums studentjury möttes på Cordials kontor.

Under mötet gick representanter från juryn igenom de tävlingsprocesser och analyser som utgjorde underlag för nomineringen till och bedömningen av årets affärsmodell och affärsmodellsutmanare. Därefter delade Nicklas Aronsson, VD för Linas Matkasse, och Erik Wikström, VD för Magine, med sig av sina upplevelser kring tävlingen och vad som gör en affärsmodell till en vinnare.

Stort tack till Linas Matkasse, Magine och representanternas från juryn för en engagerad och givande avrundning av Business Model Awards 2012. Vi hoppas att dagen med dess reflektioner och tankar kring framtida affärsmodellutmaningar gav upphov till ny inspiration att ta med sig vidare in i 2013.

BMA_cordial_1

BMA_cordial_2

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.