In Business Model Summit

Den 20 november är det dags för Business Model Summit på Hotel Rival i Stockholm. Under konferensen kommer vi att dela ut Business Model Awards och kora vinnarna i kategorierna Årets svenska affärsmodellutmanare och Årets svenska affärsmodell.

Tidigare års BMA-vinnare har bevisligen gått från klarhet till klarhet, det är något som visat sig extra tydligt i veckan som gick. 2011 utsågs det svenska bolaget Mojang (som utvecklat spelet Minecraft) till vinnare i kategorin Årets svenska affärsmodellutmanare. Bolagets vd Carl Manneh var på plats vid prisutdelningen. Sedan dess har det hänt mycket. Minecraft har blivit en global braksuccé och tidigare i veckan framkom det i Wall Street Journal att Microsoft just nu förhandlar med Mojang om att köpa bolaget för 14,2 miljarder kronor.

Du kan bidra till att lyfta fram nästa svenska succé inom affärsmodellområdet!

Vi söker nu innovativa företag som på ett eller annat sätt utmärkt sig genom en spännande affärsmodell. Känner du till något svenskt bolag, organisation eller affärsenhet som gör något riktigt spännande sett ur ett affärsmodellperspektiv? Juryn består av 20 utvalda toppstudenter, som står redo att analysera din nominering.

Du nominerar till Business Model Awards HÄR

Mer information och anmälan till Business Model Summit hittar du HÄR

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.