Certified Business Architect

Certifierande utbildningsprogram

Certified Business Architect

Certifierande utbildningsprogram

Öka din genomförandekraft som affärsutvecklare

Den digitala utvecklingen accelererar och kunderna blir allt kräsnare. Konkurrensen är hård och kravet på att ha en god förmåga att driva affärsutvecklingen framåt är inte förhandlingsbar. Då är det bra att skaffa sig koll på läget och säkra att vi klarar av att förnya och utveckla våra affärsmodeller och vår affärsarkitektur – och kan möta marknadens krav på flexibla, hållbara och kundcentrerade företag.

I utbildningsprogrammet Certified Business Architect får du god förståelse för modern och strategisk affärsutveckling genom fördjupade kunskaper inom affärsarkitektur och affärsmodeller.  Programmet sammanför affärsstrategi, affärsmodeller, processer, IT, organisation och tillsammans skapar dessa förutsättningar för modern affärsutveckling.

I rollen som affärsmodellspecialist och affärsarkitekt är du expert på helheten och har förmåga att driva och styra den önskade verksamhetsutvecklingen framåt. Ditt viktigaste arbetsinstrument är affärsmodellen.


Certified
Business Architect

Linus & Björk-Erik

Boka våren 2021

Start 20-21 april 2021
79 000 SEK ex. moms


Certified Business Transformation Architect

Lars & Henrik

Läs mer

Start 13-14 april 2021

Du får fördjupad kunskap om:

Introduktion till affärsarkitektur och affärsmodeller (dag 1-2)

Under detta utbildningsblock får du en introduktion till affärsarkitektur och affärsmodeller. Du får veta mer om hur verksamhetens affärsmodeller och värdeerbjudanden hänger ihop med stödjande strukturer och processer. Vi arbetar dessa dagar mycket med affärsmodellen som konceptuellt verktyg och övar på analys av affärsmodeller.

Innovation av affärsmodeller och digitalisering (dag 3-4)

I detta utbildningsblock fokuserar vi på innovation av affärsmodeller. Du får lära dig mer om hur du arbetar strukturerat med innovation och utveckling av affärsmodeller och i hur du definierar tydliga och attraktiva erbjudanden. Du får bland annat lära dig att mer om Value Proposition Design, Blue Ocean Strategy och Value Curves. I denna del kommer vi också att titta närmare på digitalisering som innovationskraft och framgångsrika digitala affärsmodeller.

Design av affärsarkitektur (dag 5-6)

Under detta utbildningsblock får du lära dig mer om hur du designar och detaljerar en affärsarkitektur som möjliggör realisering av affärsmodeller. Du får under dessa dagar också fördjupad kunskap om hur du definierar och prioriterar strategiska affärskrav. Vi tittar närmare på hur du sätter affärsarkitekturen i ett tydligt affärsmässigt perspektiv och hur du får den att hänga ihop hela vägen från strategi till stödjande strukturer som bland annat processer, förmågor och IT.

Realisering av affärsmodeller och sammanfattning (dag 7-8)

I vårt avslutande utbildningsblock så redovisar du och din grupp det examensarbete som ligger till grund för din certifiering dag 8. Vi kommer också att prata mycket om att gå från ord till handling i din roll som affärsarkitekt. Vi sammanfattar och knyter ihop utbildningens samtliga steg där vi återbesöker de fyra faser som vi gått igenom analys, innovation, design och realisering av affärsmodeller.

Ledning

Upplägg

▶ 8 lärarledda dagar
▶ Hemuppgifter
▶ Certifiering
▶ Uppföljningsmöte

Förberedande - Online

Förberedande online

Innan de lärarledda dagarna genomför du en online-utbildning där du lär dig grunderna för hur du ska arbeta med affärsmodellen och i arkitekturramverket. Ca 8 timmar förberedande online-utbildning.

Certifiering - Kursintyg

Certifiering

För att bli Certified Business Architect krävs en 100 % närvaro alla 8 dagar. Om du skulle missa en dag har du möjlighet att ta igen den vid nästa utbildningstillfälle.

Pris

79 000 SEK ex. moms

Praktisk information

Datum våren 2021

20-21 april ( dag 1-2 )
2-3 juni  ( dag 3-4 )
17-18 aug ( dag 5-6 )
29-30 sept ( dag 7-8 )

Plats

Utbildningen hålls i Stockholm, mer information kring lokal får du i separat mail när det närmar sig kursstart.


Nätverkande

Som Certified Business Architect blir du medlem i Business Architect Network, ett alumninätverk med likasinnade och där kompetensdelning och erfarenhetsutbyte uppmuntras.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till utbildningen Certfied Business Transformation Architect!

Hitta hit

Sveavägen 17, 12tr.
111 57 Stockholm
( Karta )

T-bana: Hötorget

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.