Certified Business Transformation Architect

Certifierande utbildningsprogram

Certified Business Transformation Architect

Certifierande utbildningsprogram

Bygg kraften att framtidssäkra din verksamhet

Den digitala utvecklingen accelererar och kundernas krav ökar. Konkurrensen är hård och en god förmåga att konstant transformera din verksamhet är ett måste för att fortsatt vara relevant. All utveckling behöver mänsklig styrning – vi har verktygslådan för det.

I utvecklingsprogrammet Certified Business Transformation Architect får du en god kunskap om modern strategiutveckling genom fördjupning inom affärsmodeller och affärsarkitektur. Programmet sammanför den strategiska agendan med dina operativa strukturer såsom processer, organisation, styrning och IT. Du får metoder för att med precision analysera och designa din verksamhet för att säkerställa såväl maximalt värdeskapande för dina kunder, som en hög flexibilitet i din organisation.

Över tid vinner den som förmår att hållbart framtidssäkra sina affärsmodeller. Du säkerställer din kapacitet att inte bara designa utan också att realisera den önskade förflyttningen med en utvecklingsmetod baserad på affärshändelser. Det genererar styrning mot ett tydligt mål med ett agilt arbetssätt under realiseringen.

Som transformationsarkitekt blir du expert på helheten. Du bygger kompetens för att peka ut riktningen och realisera förflyttningen på ett smart, snabbt och säkert sätt. Det är en unik roll med förmågan att knyta ihop din strategi och dina möjliggörande strukturer.

Certified Business Transformation Architect

Höstens utbildningar är nu fullbokade.
Inom kort släpper vi vårens tider.

Personlig kontakt

Torbjörn Matton
Manager Learning Cordial
Telefon: 073 851 22 41
Skicka ett mail

Du får fördjupad kunskap om:

Affärsstrategi & affärsmodellsanalys (dag 1-2)

Du får förmågan att med nya perspektiv spana, identifiera och fånga dynamiken i din marknadskontext. Du tränas i mönsterigenkänning och förmågan att identifiera de möjligheter som marknaden ger. Detta för att kunna positionera din verksamhet för att framtidssäkra era affärsmodeller och säkerställa relevans bortom morgondagen.

Affärsmodellsinnovation (dag 3-4)

Med syfte att realisera din strategiska riktning tränas du i metoder för att förstärka och förfina ditt värdeskapande genom ett strukturerat angreppssätt till affärsmodellsinnovation. Genom ett avstamp i din vision designar vi en framtida affärsmodellsportfölj och analyserar vilka krav den ställer på förflyttning av våra stödjande strukturer.

Design av affärsarkitektur (dag 5-6)

Genom att ta spjärn mot dina nuvarande förmågor och tillgångar designar vi en framtida affärsarkitektur med de fyra dimensionerna; process, information, organisation och system.  Dessa kommer att vara nödvändiga för att hållbart och uthålligt realisera din önskade strategiska position.

Realisering av affärsmodeller (dag 7-8)

Genom att precisera en robust plan för din transformation, realiseras nya aspekter av din framtida affärsmodellsportfölj genom en affärshändelsedriven utveckling. Med detta angreppssätt säkrar vi en styrning som är flexibel och ändamålsenlig för att nå det önskade resultatet av din transformation.

Ledning

Upplägg

▶ 8 lärarledda dagar
▶ Upplevelse & casebaserad utbildning
▶ Hemuppgifter
▶ Möjlighet till certifiering
▶ Gästföreläsare

Förberedande - Online

Online-stöd

Under programmet ges du access till ett digert online-bibliotek med resurser för fortsatt förkovran och fördjupning inom det som du anser vara din specifika domän inom affärsarkitekturen.

Certifiering - Kursintyg

Certifiering

För att kunna certifiera sig krävs fullständig närvaro samt att din examination godkänns av huvudinstruktörerna.

Pris

79 000 SEK ex. moms

Praktisk information
Datum nästa utbildning, aug 2022- jan 2023

24-25 aug ( dag 1-2 )
27-28 sept ( dag 3-4 )
26-27 okt ( dag 5-6 )
6-7 dec ( dag 7-8 )
26 jan (Examination)

FULLBOKAD

Datum nästa lediga utbildning, nov 2022-maj 2023

29-30 nov (dag 1-2)
24-25 jan (dag 3-4)
7-8 mars (dag 5-6)
18-19 april (dag 7-8)
25 maj (Examination)

FULLBOKAD

Plats

Utbildningen hålls delvis i Stockholm på Cordials kontor vid Hötorget och delvis digitalt. Mer information får du i separat mail när det närmar sig kursstart.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till utbildningen Certfied Business Transformation Architect!

Hitta hit

Sveavägen 17, 12tr.
111 57 Stockholm
( Karta )

T-bana: Hötorget

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.


Nätverkande

Som Certified Business Architect blir du medlem i Business Architect Network, ett alumninätverk med likasinnade och där kompetensdelning och erfarenhetsutbyte uppmuntras.