Certified Business Transformation Architect

Certifierande utbildningsprogram

Certified Business Transformation Architect

Certifierande utbildningsprogram

Öka din genomförandekraft genom affärsinriktad enterprisearkitektur och business transformation

I utbildningsprogrammet Certified Business Transformation Architect får du förståelse för såväl de affärsmässiga som de strukturella aspekterna av verksamheten utifrån ett affärsmodell- och arkitekturperspektiv. Du vässar din förmåga att omvandla affärens krav till en värdeskapande och flexibel enterprisearkitektur. Du ökar också din kompetens att utveckla framgångsrika transformationsplaner som skapar rätt förutsättningar för att hantera större och mindre förändringar och förflyttningar av verksamheten.

I rollen som Transformationsexpert är du specialist på att utveckla en verksamhetsarkitektur som får strategier och strukturer att verka som en helhet.


Certified Business Transformation Architect

Lars & Henrik

Boka våren 2021

Kursstart 13-14 april 2021
79 000 SEK ex. moms


Certified
Business Architect

Linus & Björk-Erik

Läs mer

Kursstart 20-21 april

Du får fördjupad kunskap om:

Affärsstrategi, affärskrav och affärsmodeller (dag 1-2)

Under detta utbildningsblock får du en introduktion till affärsarkitektur och affärsmodeller och vi tittar närmare på hur du sätter enterprisearkitektur i ett tydligt affärsmässigt perspektiv genom att utveckla förståelse för strategisk inriktning, affärsmodellanalys och utformningen av övergripande krav. Du får också en introduktion till förmågor som en viktig del av enterprisearkitekturen.

Förmåge-, process-, informations- och systemarkitektur (dag 3-4)

I detta utbildningsblock får du lära dig mer om hur du designar och beskriver affärsstrukturer i termer av förmåge-, process-, informations- och systemmodeller både från ett övergripande och detaljerat perspektiv. Vi kommer att arbeta med dessa delar både i klassrum och i de gruppuppgifter som ni gör mellan dag 3-4 och dag 5-6.

Från arkitekturdesign till transformationslösning (dag 5-6)

Under detta utbildningsblock får du lära dig att utveckla en arkitekturell målbild baserad på verksamhetens strategiska utveckling. Du får också fördjupad kunskap om hur du använder den både som ett ramverk och som ett verktyg i utvecklingen av verksamhetens transformationsplaner.

Business Transformation i praktiken (dag 7-8)

Under det avslutande utbildningsblocket lär du dig hur du arbetar med arkitekturstyrning i praktiken och använder arkitekturen i realisering av affärsmodellen. Du får även fördjupad kunskap om hur du utformar en framgångsrik transformationsplan.

Ledning

Upplägg

▶ 8 lärarledda dagar
▶ Gästföreläsare
▶ Hemuppgifter
▶ Certifiering
▶ Uppföljningsmöte

Förberedande - Online

Förberedande online

Innan de lärarledda dagarna genomför du en online-utbildning där du lär dig grunderna för hur du ska arbeta med affärsmodellen och i arkitekturramverket. Ca 8 timmar förberedande online-utbildning.

Certifiering - Kursintyg

Certifiering

För att bli certifierad Certified Business Transformation Architect krävs en 100 % närvaro alla 8 dagar. Om du skulle missa en dag har du möjlighet att ta igen den vid nästa utbildningstillfälle.

Pris

79 000 SEK ex. moms

Praktisk information

Datum våren 2021

13-14 april ( dag 1-2 )
5-6 maj  ( dag 3-4 )
15-16 juni ( dag 5-6 )
24-25 aug ( dag 7-8 )

Plats

Utbildningen hålls i Stockholm, mer information kring lokal får du i separat mail när det närmar sig kursstart.


Nätverkande

Som Certified Business Architect blir du medlem i Business Architect Network, ett alumninätverk med likasinnade och där kompetensdelning och erfarenhetsutbyte uppmuntras.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor eller särskilda krav, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till utbildningen Certfied Business Transformation Architect!

Hitta hit

Sveavägen 17, 12tr.
111 57 Stockholm
( Karta )

T-bana: Hötorget

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning.

För kortbetalning använder vi Stripe.

Betalning med Swish via nummer 123 032 2255. Vid användning av Swish måste du ange ditt namn i betalningen.