Cordials riktlinjer kring Covid-19

Just nu och sedan en tid tillbaka gäller striktare riktlinjer för våra medarbetare än de allmänna riktlinjer som följer nedan. Detta enligt regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att vi tillämpar arbete hemma i första hand och har digitala istället för fysiska möten. Behöver någon besöka vår kontorslokal registreras detta och följer det maxtal som finns rekommenderat. Munskydd och handsprit finns då att tillgå på kontoret och allmänna ytor spritas av och rengörs regelbundet.

Allmänna riktlinjer gällande pandemin:

Vi uppdaterar oss kontinuerligt gällande rådande spridning av Coronaviruset och har vidtagit de åtgärder och riktlinjer som de svenska myndigheterna rekommenderar.

Detta gäller för dig som ska besöka oss

Vi har ställt om samtliga utbildningar och event till digitalt och vi kommer att fortsätta så tills riktlinjer från Folkhälsomyndigheten ändras. Alla som anmält sig till en utbildning kommer att få veta i god tid innan om det blir fysiskt eller digitalt. När det närmar sig kursstart får du uppdaterade detaljer – både gällande riktlinjer för Coronaviruset och det praktiska för att kunna delta virtuellt. Hör av dig till education@cordial.se om du har frågor eller funderingar kring detta. 

OM DU BLIR SJUK
Vid sjukdomssymptom önskar vi att du inte besöker våra lokaler. Meddela den person du ska träffa via telefon/mail eller hör av dig till oss på +46 (0)8-723 87 00 om du ska delta på en utbildning eller ett event.

Generella riktlinjer:

▶ Nys och hosta i armvecket
▶ Tvätta händerna regelbundet och noggrant med tvål och vatten
▶ Använd handsprit om tvål och vatten ej finns
▶ Undvik att hälsa via handskakning eller kramar
▶ Undvik att ta dig i ansiktet

Kontakt

Om du har några frågor om Cordials riktlinjer eller vill uppdatera oss om din arbetsgivares riktlinjer är du välkommen att ta kontakt med oss. 

Telefon: +46 (0)8-723 87 00
Mail Cordial: info@cordial.se
Mail utbildning: education@cordial.se

UPPDATERAD 210223