In Business Transformation, Linus Malmberg

Den närmsta tiden kommer vi publicera en mini-serie av Linus Malmberg som guidar oss igenom de viktigaste framgångsfaktorerna i en transformationsresa. Du kan också följa med i serien genom att följa Linus på LinkedIn. Trevlig läsning!

Del 1: The Beginning

Vill du lyckas med ditt förnyelsearbete? Förändra, utveckla, förbättra, redesigna, göra om och rätt, ta nya tag, få på banan igen…

Oavsett vad du eller din organisation kallar det så handlar det i grunden om att göra en förflyttning mot ett eller flera mål. Alltför många goda intentioner och initiativ landar i förtvivlan utan önskade resultat.  Det duger inte och vi kan – och måste bli – bättre. Förnyelseförmåga är en kärnkompetens som behöver utvecklas och vårdas. I alla fall för den som vill vara relevant i framtiden.  

Jag har samlat ihop mina erfarenheter från 20 års arbete som entreprenör, intraprenör och rådgivare och gjort en Checklista med de fem nycklarna till en lyckad förändringsresa. Jag kommer att dela en nyckel  i taget här och på Linkedin med några dagars mellanrum. Det blir också en avslutande del med en summering av listan i sin helhet.

Min förhoppning är att det ska bidra till inspiration och ett nätverksbaserat lärande med reflektioner, kommentarer och dialog kring en bredare bas av erfarenheter. Så häng med och dela med dig av tankar och inspel. Första nyckeln kommer på fredag. Stay tuned!

Tack Terese Ellnestam för illustrationerna – en bättre reskamrat kan man inte ha!

Fler avsnitt av Checklistan:

Del 2: Språket! →
Del 3: Verkligheten →
Del 4: Målet →

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.