In Affärsmodellen, Kalendarium

Transformation i praktiken

Den ökade förändringstakten i näringslivet innebär stora utmaningar för de allra flesta företag. För att säkerställa långsiktig konkurrenskraft krävs därför kontinuerlig anpassning och utveckling. Men transformationer är ofta komplexa och kräver förståelse för helheten, för affären och för hur projektet ska styras.

Cordial lanserar nu utbildningen Transformation i praktiken som tar ett helhetsgrepp på transformationsprocessen och bygger på best practice från några av de senaste årens mest omtalade transformationer i svenskt näringsliv.

Den 31 januari håller vi ett kostnadsfritt frukostmöte för att diskutera transformationsprocessens utmaningar och framgångsfaktorer och berätta om utbildningen.
 För mer info och anmälan till såväl frukostmöte som utbildning – gå in på Dataföreningen Kompetens webb och läs mer!

Managment i en komplex värld

Förmiddagsseminarium den 8 februari i Stockholm eller den 14 mars i Göteborg (kl. 08:00-11:45). Du får under denna förmiddag lyssna till intressanta framtidsvisioner och inspirerande exempel från verkligheten om konsten att skapa en organisation och ett management – som fungerar i en komplex och snabbrörlig värld.

Under ledning av Lise Tormod från Cordial medverkar Bo Rex, författare, senior adviser och styrelseordförande i Cordial, Gunnar Carlsson VD på W L Gore (Gore-Tex) i Skandinavien samt Anders Karlsson, chef för strategisk affärsutveckling på Handelsbanken.

Mer information om seminariet hittar du här! Du anmäler dig genom att maila till info@cordial.se. Glöm inte att ange om du vill delta i Stockholm eller Göteborg. OBS! Begränsat antal platser!

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.