In Kalendarium

Värdenätverk och Digital Management som optimerar processerna, sänker kostnaderna och frigör resurser

I veckan genomförde Cordial, tillsammans med eBuilder, ett mycket välbesökt och uppskattat frukostmöte om Digital Management. Seminariet tog avstamp i det faktum att fler och fler företag inser behovet av att koncentrera sig på de processer i kärnverksamheten som man har en rimlig chans att bli världsbäst på och låta andra specialiserade aktörer leverera övriga processer i värdeförädlingen.

Förmiddagens talare gav, utifrån olika perspektiv, sin syn på ämnet och det kom upp en hel del frågor från de drygt åttio deltagarna som fanns på plats. DHL berättade om hur de med hjälp av cloud processes har automatiserat sina processer och utvecklat effektiva värdenätverk – vilket resulterat i påtagligt sänkta kostnader och kortade ledtider.

Att bygga värdenätverk – ett ekosystem av företag – som med kirurgisk precision levererar delprocesser i värdeförädlingskedjan är ytterst komplext. Uppsidan är ökad kundnytta, effektivitet och flexibilitet.

Du som inte hade möjlighet att delta denna morgon kan se sändningen från frukostmötet på webben. Länken till sändningen är www.ebuilder.com/events

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.