/Managementrådgivare

Vi växer kontinuerligt vårt team av managementrådgivare. Vi har ett stort förtroende på marknaden och vårt förhållningssätt skapar efterfrågade resultat hos våra kunder. Vi söker dig som genuint brinner för rådgivarrollen och vill vara med och utveckla modernt management och affärsutveckling.

Senior Consultant inom Business Strategy

På Cordial hjälper vi våra kunder att framtidssäkra sin affär och formulera en vinnande strategi. Vi tar fram faktabaserade beslutsunderlag inför strategiska tillväxtbeslut eller kostnadsbesparingar. Vi följer med våra kunder i deras utvecklingsresa och säkerställer att de lyckas gå från ord till handling och implementera de förändringar de beslutar sig för att genomföra. Vår gedigna erfarenhet av strategisk affärsutveckling säkerställer att våra kunders företagsövergripande förändringar får effekt och bidrar till ökad lönsamhet.

Nu söker vi managementrådgivare till vårt team som idag består av totalt 25 rådgivare. Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta kunder som ger dig utmaningar och utveckling. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att arbeta med både strategiska och operationella frågeställningar i team nära kunden. I rollen kommer du att arbeta i projekt inom alla erbjudandeområden.

Cordial är en arbetsgivare där du får plats att växa och vi ger dig chansen att utveckla både din generella konsultfärdighet och din ledarskapsförmåga. Det här är en roll för dig som drivs och motiveras av problemlösning och ständig förbättring. Du tycker om att kombinera analys med teamarbete och drivs av att utmana dig själv och andra. Vi ser gärna att du redan från starten ska känna dig trygg i rådgivarrollen och vad det innebär att arbeta i intensiva kundprojekt. Du är van att arbeta i team, är prestigelös och tar självständigt ansvar. Som person är det viktigt att du är genuint intresserad av att utveckla företag.

Din profil

Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet som managementrådgivare efter din akademiska examen, gärna med erfarenhet av strategiska och operationella uppdrag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha lett arbetsströmmar, gärna både med kunder och juniora medarbetare. Du har även ett stort intresse för och erfarenhet av kvantitativ och affärsmässig analys. Du är en person som delar vårt intresse för människor och har en väl utvecklad social förmåga.

Vi erbjuder dig en affärsnära tjänst i ett framgångsrikt företag där du själv sätter gränserna för din karriärutveckling. Rollen kommer att ge dig en bra överblick över hela vår verksamhet.

Rekryteringen sker i samarbete med rekryteringsföretaget Novare Propell

Om du har frågor om rollen som Managementrådgivare är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Daniele Terrizzi på rekryteringsföretaget Novare Propell. Du når Daniele på 0735-233 030.

Ansök till tjänsten här