/Managementrådgivare

Nu söker vi dig som har 10-15 års erfarenhet som managementrådgivare, genuint brinner för rådgivarhantverket och vill vara med och utveckla framtidens management och affärsutveckling i en modern, svensk rådgivningsfirma.

Senior Consultant inom Business Strategy

Cordial är en arbetsgivare där du får möjlighet att utvecklas som rådgivare, både sett till din generella konsultfärdighet, din ledarskapsförmåga och ditt affärsmannaskap. Detta är en roll för dig som drivs och motiveras av att kombinera försäljning, projektledning och analys med teamarbete och som trivs med att utmana dig själv och andra. Du är trygg i rådgivarrollen och vet vad det innebär att arbeta i intensiva kundprojekt. Du är van att bearbeta nya kunder, att projektleda och arbeta i team. Som person är du prestigelös, ansvarstagande och det är viktigt att du är genuint intresserad av att utveckla företag. Du är också en person som delar vårt intresse för människor och har en väl utvecklad social förmåga.

Vi erbjuder dig en affärsnära tjänst i ett framgångsrikt företag där du själv sätter gränserna för din karriärutveckling. Vi är ett mindre företag där varje medarbetare är viktig och får möjlighet att synas och bidra i det gemensamma arbetet att utveckla både kunder och oss som företag.

I rollen som Senior Manager förväntas du kunna sälja, leda och leverera projekt som spänner mellan strategiformulering till implementering i organisation, processer och styrning. Du förväntas ta en aktiv roll i Cordials metod- och erbjudandeutveckling.

Det är meriterande, men inte ett krav, med branscherfarenhet från Energi, Retail och/eller Bank och Försäkring.

Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till rekrytering@cordial.se. Märk ansökan ”Senior Manager”.

Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Maria Andersson, Head of HR på Cordial. maria.andersson@cordial.se