/Karriär

Cordial United → Vi vinner tillsammans

Cordial är ett företag där varje individ räknas. Vi vet att vi inte blir bättre än människorna i vårt team. Som en del i Cordial United så spelar du en aktiv roll i utvecklingen av våra kunder, dig själv och vårt företag.

Vi tror på hårt arbete, men också på balans i livet. Vi tvekar aldrig att gå en extra mil för våra kunder eller för varandra. Men vi gör det alltid som ett team. Vi vet att det finns mer än en möjlig lösning och vi strävar alltid efter att inspirera och utmana varandra tänka ett steg till. Vi tror på engagemang och långsiktiga, förtroendefulla relationer med både kunder och kollegor.

Vi på Cordial strävar efter att vara en ledande rådgivare, utbildare, tankeledare och arbetsgivare inom affärsutveckling och affärsomvandling. Vi är The Business Transformation Company.

Besök vår karriärportal »

På Cordial, tror vi att affärsutveckling är en positiv kraft som driver hållbar förbättring och tillväxt för individer, företag och organisationer. 

Vårt bidrag till marknaden och våra kunder är baserat på kompetens och passion av de personer som arbetar på Cordial. Vi vet att vår framgång är en direkt följd av resultaten av våra kollegor – och är därmed vår strategi att växa med vår talang.

/Linus Malmberg, VD & Maria Andersson, HR-Chef

Är du den vi söker?

Vi växer kontinuerligt vårt team av rådgivare. Vi har ett stort förtroende på marknaden och vårt förhållningssätt skapar efterfrågade resultat hos våra kunder. Vi söker dig som genuint brinner för rådgivarrollen och vill vara med och utveckla modernt management och affärsutveckling.

Tillsammans med dina kollegor och våra kunder, kommer du att navigera och lösa komplexa frågor om affärsutveckling på en daglig basis. För att lyckas behöver du stark analytisk förmåga, en förmåga att kontextualisera och förmågan att identifiera vad som verkligen betyder något. Du måste också vara skicklig i att förstå hur individer och organisationer agerar och reagerar på förändring och omvandling. Och viktigast av allt – du brinner för att möjliggöra affärsutveckling och tillväxt i organisationer och människor.

Managementrådgivare (2-3 års erfarenhet)

Nu söker vi managementrådgivare till vårt team som idag består av totalt 25 rådgivare. Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta kunder som ger dig utmaningar och utveckling. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att arbeta med både strategiska och operationella frågeställningar i team nära kunden.

→ Managementrådgivare (10-15 års erfarenhet)

På Cordial växer vi kontinuerligt vårt team av managementrådgivare. Vi har ett stort förtroende i marknaden och vårt förhållningssätt skapar efterfrågade resultat hos våra kunder. Nu söker vi dig som har 10-15 års erfarenhet som managementrådgivare, genuint brinner för rådgivarhantverket och vill vara med och utveckla framtidens management och affärsutveckling i en modern, svensk rådgivningsfirma.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.