In Kalendarium

Så designar du strategiska affärsmodeller för det långsiktiga sparandet!

Marknaden står inför stora förändringar med bland annat hårdare kamp om kunderna, fortsatt kostnadspress och allt fler aktörer som utmanar branschen. Dessutom är utvecklingen av sparprodukter snabb vilket ställer nya och utmanande krav på marknadens aktörer. En tydlig affärsmodell är nödvändig för att skapa ordning och reda. Men det räcker inte.

Differentiering genom innovation och nytänkande är ett måste för att nå framgång. Att tillgodose och överträffa kundernas behov och krav samt en förmåga att inte bara följa utan också förutse marknadens skiftningar är några av de viktigaste egenskaperna för att lyckas.

Seminariet ger svar på hur du:

  • Säkerställer en konkurrensmässig position på marknaden genom att ge dina kunder rätt erbjudande kring det långsiktiga sparandet
  • Etablerar en kostnadseffektiv och flexibel administration som möter dagens behov och morgondagens utmaningar.
  • Skapar och upprätthåller en engagerande och levande dialog med dina kunder.

Seminariet riktar sig till personer med en strategisk roll inom bank, finans- och försäkringsbranschen såsom t. ex vd, ledningsgrupp, affärsarkitekter samt affärs- och verksamhetsutvecklare.

Du möter bland andra Linus Malmberg och Lars Mårtensson från Cordial Business Advisers och Jan Hedestam från Itello.

Frukostmötet sker tisdagen den 6 september mellan 08.30 -10.00 på Summit, Sveavägen 9 (High tech Building), Stockholm. Avgift: 395 kronor exklusive moms. Avgiften faktureras. För mer information och anmälan gå in på: http://www.itello.se/det_langsiktiga_sparandet/

Varmt välkommen!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.