/BusinessEvents

Sharing for Inspiration

Få inspiration och var med och dela dina erfarenheter. Tillsammans kan vi göra framtiden ännu bättre!

På Cordial, tror vi att affärsutveckling är en positiv kraft som kan ändra individer, företag, organisationer och hela samhällen till det bättre. På grund av vad vi gör, har vi en viktig roll att spela i detta. Faktum är att vi tror att det är vårt ansvar att dela vad vi vet, och att öppna plattformar för inspirerande diskussioner mellan de största ledarna i vår bransch.

Idag erbjuder vi frukostseminarier, After works och Business Model Summit som fokuserar på affärsutveckling och relaterade ämnen. Vi bjuder in opinionsbildare, företagsledare och affärsutvecklare från företag, organisationer och akademiska institutioner som har visat exceptionella färdigheter inom affärsutveckling och innovation. Vi söker ständigt efter nya sätt att inspirera och inspireras genom att ansluta med kunniga personer.

Välkommen att dela dina tankar och bli inspirerad tillsammans med oss!

/ 200 deltagare, 15 föreläsare, två vinnare i Business Model Awards, massor av inspiration och nya idéer på Business Model Summit den 17 november 2016.

För nionde året i rad arrangeras årets viktigaste mötesplats för dig som brinner för hållbar och kundcentrerad affärsutveckling, Business Model Summit 2017 – Connect with the Customer of Tomorrow!

På Business Model Summit 2017 får du inspiration och kunskap om hur du banar väg för hållbara och njutbara kundupplevelser i världsklass och du får ta del av en mängd intressanta experter och högaktuella praktikfall på temat! Business Model Summit är en inspirerande halvdagskonferens som går av stapeln på Nalen i Stockholm den 16 november kl. 11:30-17:00. Under dagen kommer vi också dela ut priset Business Model Awards och nomineringen är öppen redan nu.

Läs mer på businessmodelsummit.com