In Affärsmodellbloggen

Du som har ett intresse för strategisk affärsutveckling vet att vi lever i en värld som ställer högre krav än någonsin på effektivitet. ”Dagens rörliga marknader kräver snabbfotade företag och lämnar inte utrymme för annat än flexibla och vältrimmade affärsprocesser”. 

Det är därför med stor glädje som Cordial Business Advisers under våren lanserar boken Business Process Reengineering av Björn-Erik Willoch. Boken är en efterfrågad uppdatering av den BPR-bok som gavs ut första gången 1994.

Business Process Reengineering (BPR) handlar om radikal förändring av affärsprocesser på jakt efter dramatiska resultatförbättringar som kan mätas i form av tid, kvalitet, kapital och kostnader. En grundläggande transformation av traditionella arbetssätt, byråkratier och strukturer.

I Business Process Reengineering – en praktisk introduktion och vägledning – konsolideras 25 års teori och erfarenhet till en användbar handbok för affärsutvecklare som vågar utmana traditionella föreställningar om organisationsutveckling och är redo att ta affärsprocesser på allvar som ett centralt vapen i kampen om konkurrenskraft.

Vill du göra en förbeställning av boken, eller få löpande information inför bokens lansering? Skicka ett mail till info@cordial.se

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.