/Business Model Summit

För nionde året i rad arrangeras årets viktigaste mötesplats för dig som brinner för hållbar och kundcentrerad affärsutveckling, Business Model Summit 2017 – Connect with the Customer of Tomorrow!

För att nå framgång är A och O att på riktigt förstå sina kunder och deras behov. Ibland kan dessa behov vara skapade, frammanande genom briljant innovation. Men det finns alltid ett underliggande verkligt behov. Tricket ligger i att se detta och komma på hur det bättre kan tillfredsställas. På Business Model Summit 2017 får du inspiration och kunskap om hur du banar väg för hållbara och njutbara kundupplevelser i världsklass och du får ta del av en mängd intressanta experter och högaktuella praktikfall på temat!

Business Model Summit är en inspirerande halvdagskonferens som går av stapeln på Nalen i Stockholm den 16 november kl. 11:30-17:00. Dörrarna öppnas för registrering kl. 11:00 och vi inleder med sittande lunch kl. 11:30. Under dagen kommer vi också dela ut priset Business Model Awards och nomineringen är öppen redan nu.

Program och talare kommer inom kort. Läs mer på businessmodelsummit.com

→ Early Bird

Fram till den 22 juni erbjuder vi en förmånlig boka tidigt-rabatt på 1000 kr exkl.moms och betalar endast 2995 kronor. Ange koden bmsearly vid anmälan.

Ett samarbete mellan