/Business Model Summit

Business Model Summit - 2016

200 deltagare, 15 föreläsare, två vinnare i Business Model Awards, massor av inspiration och nya idéer och en dag fylld med energi. Den 17 november gick årets upplaga av Business Model Summit av stapeln på Nalen i Stockholm. Temat för dagen var ”Vägen till det digitala företaget”, där vi på Cordial tillsammans med inbjudna talare, pristagarna och en panel bjöd på insikter och inspiration kring digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Ett stort tack till alla talare, deltagare och partners för en fantastik dag på Nalen den 17 november 2016!

→ Business Model Summit 2017

För nionde året i rad arrangerar Cordial tillsammans med Affärsvärlden Business Model Summit, ett av Sveriges viktigaste evenemang inom strategisk affärsutveckling! Vi ses den 16 november.

Mer information kommer inom kort.

→ Business Model Awards

Nomineringen till Business Model Awards 2017 är nu öppen. Under Business Model Summit delar Cordial och Affärsvärlden tillsammans med Nova ut Årets affärsmodell och Årets affärsmodellutmanare. Vinnarna väljs ut av en jury bestående av 20 toppstudenter från Sveriges högst rankade universitet och alla medlemmar av talangnätverket Nova 100.

Nominera din kandidat →

The Business
Transformation
Company.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

0