Tillbaka

Anmälan till våra onlineutbildningar

Bokningsvillkor

Anmälan till Cordial Business Learnings utbildningar, evenemang och seminarier är bindande. Vi återbetalar inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning, på ett evenemang eller ett seminarium som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en kollega eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning, evenemang eller seminarium.

Kostnadsfria aktiviteter såsom frukost och afterwork kan avbokas fram till 24 timmar innan evenemanget äger rum. Om du inte närvara vid aktiviteten och inte har avbokat innan avsatt tid, kommer vi ta ut en ”no show” avgift på 495 kronor exklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten att avboka ett program, kurs, seminarium, frukost eller liknande vid lågt antal deltagare. Observera att erbjudanden och rabatter för våra aktiviteter inte kan kombineras.

Betalningsvillkor för faktura

Alla våra utbildningar och evenemang kan betalas via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar. Vänligen ange fullständig faktureringsadress vid anmälan till en utbildning, ett evenemang eller seminarium.

Betalningsvillkor för kortbetalning med Stripe

Betalning med kort sker i enlighet med gällande regler för online betalning i Sverige och EU. Vi använder Stripes PCI DSS certifierade kortlösning. Vi accepterar följande kort: Visa och Mastercard. Pengarna reserveras på ditt konto när de tas emot.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är mycket säkert krypterade. Inga kortnummer lagras. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kreditkortsbetalningar på nätet, 3D Secure – en standard som utvecklats av Visa och Mastercard med avsikt att säkert validera konsumenten vid köp på nätet. Läs mer om Stripe »