Sharing for Inspiration

Få inspiration och var med och dela dina erfarenheter. Tillsammans kan vi göra framtiden ännu bättre!

På Cordial, tror vi att affärsutveckling är en positiv kraft som kan ändra individer, företag, organisationer och hela samhällen till det bättre. På grund av vad vi gör, har vi en viktig roll att spela i detta. Faktum är att vi tror att det är vårt ansvar att dela vad vi vet, och att öppna plattformar för inspirerande diskussioner mellan de största ledarna i vår bransch.

Idag erbjuder vi frukostseminarier, After works och Business Model Summit som fokuserar på affärsutveckling och relaterade ämnen. Vi bjuder in opinionsbildare, företagsledare och affärsutvecklare från företag, organisationer och akademiska institutioner som har visat exceptionella färdigheter inom affärsutveckling och innovation. Vi söker ständigt efter nya sätt att inspirera och inspireras genom att ansluta med kunniga personer.

Välkommen att dela dina tankar och bli inspirerad tillsammans med oss!

/ 130 deltagare, 10 föreläsare, två vinnare i Business Model Awards, massor av inspiration och nya idéer på Business Model Summit den 16 november 2017.

/Kommande event

/Kommande utbildningar

Certified Business Architect

Programmet Certified Business Architect ger dig en god förståelse för modern och strategisk affärsutveckling genom fördjupade kunskaper inom affärsarkitektur och affärsmodeller.

79 000 SEK   → Läs mer